Здравейте,Аз съм нов.Поради някъква необяснима за мен пречина ми се доигра рп свързано с покемон.
Първото нещо което забелязах,след като се регистрирах бе,че никъде няма разделение "Формули на играта" или "системи на играта",или изобщо някъде обяснение какво аджеба може да правиш,какво не и как се играе(освен,че правиш герой).Или дори да има някъде такава тема тя е абсолютно незабележима!!!
Затова спирам да търся тема(20 минути ми бяха достатъчно) и почвам да питам.
1-во статистики на покемоните?как се вдигат?Какви са базовите за всеки?Кога еволюира?Някъде записани предимствата на определен тип покемон срещу друг вид?Зачитат ли се в игра?Какви са тези отбори?
Къде подяволите е това разпределение?Ами ако не искам да съм това което ми се падне?
Начало:Защо нямам дори 1 скапан покебол в началото?Никакви пари,аз бедно сираче решило да се занимава с покемони ли съм? (Ако тези твърдения не са вярни извинявам се,но останах с такова впечатление)
Обяснение къде най често се среща даден покемон?покедекс??Интерактинг между героите?някакъв лист(в нета има хиляди) с покемоните които може да хванеш,и техните еволюции?(Да ги солжите някъде в инфото за играта)
инфо за опит,точки,атаки?Какви атаки може да анучи определен покемон?
Асмините често ли влизате?(не виждам да има мн хора онлайн и едва ли играта върви гладко и с нормално темпо,но това е само оме предположение)
И мисял,че толкова въпроси стигат засега.
Моля който ми отговаря да не си пести време и усилия отговаряйки на 1-2 от по-важните въпроса.Или със цифри зав пъросите.Съжалявам,но искам текстови отговор,свързан и по-възможност изчерпателен.
Защо да не ме оставите без отговор? отговор:Ами разбира се,че може и така да направите,но ще загубите играч.Освен това мисля,че след като сте се заели с админство и модераторство би трябвало да отговаряте на всички въпроси!!!(Бил съм админ и знам,че е кофти да отговаряш с дълъг пост на хиляди въпроси,но е необходимо!)
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА МНОГОТО ВЪПРОСИ,НО ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е 100% ЗАПОЗНАТ С ПОКЕМОН И НЕЙНАТА ВСЕЛЕНА НЯМА КАК ДА ЗАНЕ ВСИЧКО.Аз съм така и затова немога да играя без да има кой да помага,да обяснява неща за покемони,атаките както попитах и най-простичко инфо за играта,за покемоните,за уменията им и тн.
Предварително благодаря,че сте отделили време да прочете и отговорите.